default

Get a quote

Over ons

Site van Courcelles

Gedurende het jaar 2020 heeft het bedrijf besloten zijn activiteiten uit te breiden door te investeren in de opening van een filiaal gelegen in het industrieterrein van Courcelles. Het doel was om het assortiment boorapparatuur te versterken en de verhuurdiensten uit te breiden in de provincie Henegouwen. Deze locatie bood ook SEMAT de kans om een nieuw partnerschap aan te gaan met accessoires van het merk Epiroc.

Site van Libramont

In 2010 beslist SEMAT zich te vestigen in de provincie Luxemburg, aan de zijde van Libramont. De locatie, gelegen in een industriezone, geniet van een strategische positie voor optimale zichtbaarheid. Het doel is duidelijk gedefinieerd: het versterken van het merkimago op nationaal niveau door dichter bij een tot dan toe onderbenutte klantenkring te komen.

Aarzel niet om contact op te nemen met onze kantoren in Libramont op +32 61 21 81 81 of via e-mail op het adres info@semat.be

Site van Gent

Tijdens het jaar 2012 zet SEMAT zijn expansie voort door Interparts te verwerven, een bedrijf gevestigd in Gent en gespecialiseerd in de exclusieve import van Develon-machines in België. Er wordt aanzienlijk geïnvesteerd om de voortdurende ontwikkeling van het bedrijf te ondersteunen, met name gekenmerkt door de verhuizing van Zwijnaarde naar Evergem. Dankzij deze strategische overname breidt SEMAT zijn aanbod uit door een breed scala aan grondverzetmachines te koop en te huur aan te bieden in heel België.

Site van Luik

In 1975 vestigde de heer Louis Cop de fundamenten van SEMAT, een familiebedrijf, gedreven door de visie om het gebruik van zijn machines op bouwplaatsen te maximaliseren. Bewust van verspilling wanneer deze niet nodig waren, nam hij het initiatief om ze beschikbaar te stellen aan andere belanghebbenden. Het avontuur begon in Luik, in de Ernest Solvaystraat, waar SEMAT zijn eerste stappen zette door generatoren en compressoren uit het gerenommeerde assortiment van Atlas Copco ter beschikking te stellen.

Site van Namen

Semat heeft zijn nieuwe locatie verworven in de regio Namen, meer specifiek in de huidige industriële zone van Isnes. Deze stap is het resultaat van een intensieve ontwikkeling gericht op nieuwe markten en een nog onbenut klantenbestand op dat moment.

Op dit moment is de locatie in Namen volledig geïntegreerd in het bedrijf en kan het in de toekomst nieuwe wegen inslaan. Mis het vervolg van ons avontuur niet!

Klijk, belijk, waardeer